• Derèk làb fàjàs

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt dr Ur /No! 2 ève hogya fàjdalmaim elviselhetetlenek Tàncrol orvosi tanàcs miatt is felhagytam...Egy ève munka vàlltàsom ota remèlve jobban leszek csak rosszabbodott az àllapotom Most Napi 10 oràt ulok a munkahelyemen minden nap hètfotol vasàrnapig , semmi tànc csak lapos talpu cipok... derekam hàtam ès tèrdtol lefele a vàdlim làbfejem hasogtanak, làb maszirozàs nèlkul nem birok làbra àllni ès utàna is csak gornyedt testalkattal befeszult hàttal birok jàrni megmerevedve èrzem az izmaim, csontjaim .. 2009 ben volt egy mell plasztikai mutètem 45 kg vagyok ès 180 protèsis van bennem, gondolom ez is hozzà jàrulhat a fàjdalmaimnak . kiprobàltam csontkovàcsot fizioterapiàt voltaren muscorin igneciokat... Az orvosok kozoltèk igy kell leèljem az èletem... nem tudnak segiteni.. teljesen el vagyok keseredve.. nem birok màr fàjdalom csillapitokon èlni.. segitsèg!!!!!!!!!!!!!!!!! .. .

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a Derékfájás témában

        Tisztelt KÉrdező! Abban nincsen igazuk az orvosoknak, hogy így kell leélje az életét, azonban azt tudnia kell, hogy a legtöbbet nem az orvosok, hanem saját maga tehet azért, hogy jobb legyen az állapota. Mindössze 29 évesen nem lehet, hogy ennyire rossz legyen az állapota. Ha jól sejtem, történt részletes kivizsgálás reumatológián, bár ezek eredményéről nem írt. Ha nem találtak a gerincnél semmi olyan eltérsét, ami magyarázná a panaszait, akkor a legjobb amit tehet, hogy elmegy egy gyógytornászhoz, és megtanulja a gerinctornát. Ha ezt minden nap elvégzni, jelentős javulás várható. Talán egy teljes életmód váltásra van szükség, ami esetleg jógát, vagy olyan sportot foglalhat magában, amely egy kicsit segít a saját testének megismeréséhez, és nem túl megterhelő. Valójában a tánc is ilyen lehetett, de az azért megtreheli a térdeket, csípőket is a legtöbb esetben. Ha pedig depresszió, vagy fokozott, kóros fájdalomérzés van a háttérben, akkor ezt szorongásoldóval lehet a legjobban kezelni.


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia

        Kérdés: 2011. május 25., 17:47; Megválaszolva: 2011. május 30., 21:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: