• Kiálló csont

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Lehet hogy a fogamzásgátlótól van ez? Már többi mint egy éve szedek Diane 25-öt 16 éves koromtól, lehet hogy korai volt és bezavart a szervezetembe. . Egyre jobban kidudorodik a combcsontom és a csípőm is szélesedik. Szinte napról napra. Fájdalmat érzek, aztán másnapra mégjobban kiáll a csont oldalt. Tavaly még teljesen egyenes volt ott ahol most dudoros. És ez nem zsirlerakódás,, a csont áll ki így, és fáj ha oldalt fekszek mert nyom. Olvastam hogy ilyen a körte típusú alkat. De én nem akarok olyan l enni mert nagyon ocsmány. A hajam pedig nagyon hullik, tavaly 4szer ennyi hajam volt mint most, és csúnya is mert látni a fejbőröm, és a homlokomon is már csak kis pihe haj van:S kihez forduljak segitségért? voltam vérvételen, ezeknél lett eltérő az érték: MPV 13.0 PDW 19.4 P-LCR 48.8 Neutrophil 41.6 Lymphocyta 50.5

        Dr. Csuth Ágnes válasza a csontkinövés témában

        Kedves Kérdező! A hajhullás miatt mielőbb bőrgyógyászhoz forduljon. Az esetleges csontrendszeri eltérés tisztázásához nem elég egy fotó, vizsgálat is szükséges, keresse fel a háziorvost, ha szükséges, ő beutalót ad röntgenre.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. május 24., 15:10; Megválaszolva: 2011. május 25., 13:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
      • Hirdetések
      • Infografika és videó