• Testi problémák

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm dr úr dr nő egy olyan kérdésem lenne , hogy mitől lehet egy olyan betegségem, hogy , van egy ízületi ízom betegségem a láb száron nem tudok lábujj hegyen járni és el is van deformálodva lehet hogy genetikai ? De még a péniszemnek is van baja nem fejlödöt ki teljesen kicsi mint egy 10 éves gyereké . 13 cm és üszehuzodik picire ! Lehet oka lelki trauma ? Hogy a test nem ugy fejlödöt ? nem volt könyü gyerekorom apám alkoholista volt és mentek a balhék amiket láttam hallottam elveték a gyerekoromat nagyon rosz volt .... most mit tegyek mivel tudnám helyre hozni ,?

        Dr. Bogdán Aurél válasza a lábszár deformitás témában

        Vizsgálat nélkül nem lehet pontos választ adni. Elmondása alapján Önnek összetett a problémája, több diszciplinára is tartozik. Azt javaslom keressen fel egy ortopédiai, urológiai, pszichiátriai szakrendelést, ahol vizsgálatokat követően pontos választ tudnak majd adni.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2011. május 22., 09:49; Megválaszolva: 2011. május 23., 23:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: