• Izületi fájdalmak

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktornő/ dokto úr Szeretném megkérdezn hogy a a 13éves leányommal kihez forduljak ugyanis renszeresen fájnak a lábai és mosanában ö szavaival élve az izmai/erei és nem csak a lába hanem a karja is . a váci korházban megnézték de semmit sem találtak . az a baj hogy ez a fájdalom nem fojamatos hanem csak jön és egysze elmullik ez mostmér 2éve igy megy ha véletlenül rosszul lép azonnal feldagad a bokája és van hogy nem tud miatta járni sem. segiséget kérek hogy kihez fordulhatok mostmár jó lenne sos mer lassan mást sem hallok csak és hogy fáj. nagyon sajnálom de sajnos nem tudok mit tenni vele segitségét köszönöm és remélem tudunk segiteni az Alexandrán. Előre is köszönöm

        Dr. Rákóczi Éva válasza a mozgásszervi panasz témában

        Tisztelt Szülő! A gyermek panaszait, tüneteit komolyan kell venni. Ebben az életkorban indulhat néhány olyan autoimmun betegség, amely ezeket a tüneteket okozhatja. Javaslom, keressenek fel egy gyermek reumatológiai szakrendelést, vagy, ha nem találnak ilyet lakóhelyükhöz közel, akkor gyermek immunológus szakorvos is fog tudni segíteni ebben. A legfontosabb, ha ízületi duzzanat jelentkezne, akkor azt azonnal lássa orvos, de tünetmentesen is elkezdhetik a kivizsgálást, mert számos olyan laboratóriumi vizsgálat van, amely közelebb vihet a diagnózishoz. A fiatalkori sokízületi gyulladásnak több alap oka lehet, ezért forduljanak mihamarabb a fent felsorolt szakemberek valamelyikéhez.


        Dr. Rákóczi Éva
        infektológus

        Dr. Rákóczi Éva

        Kérdés: 2011. május 18., 19:07; Megválaszolva: 2011. május 19., 17:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: