• Gerinc problémak

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves dr. no egy hete a negy honapos kislanyom etetese kozben ,eles fajdalom hasitott be derektajekba,ezzel egyidoben a jobb labujjaim elzsibadtak.A haziorvos tanacsara gyuladasgatlo injekciokat kaptam,ami utan a fajdalom szunt de nem tudok kiegyenesedni ez egy hete tart elore is koszonom

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a derékfájás témában

        Tisztelt KÉrdező! Lehetséges, hogy gerincsérv okozza a panaszait. Mindenképpen forduljon reumatológushoz, mert lehetséges, hogy MR vizsgálatra is szükség lesz a későbbiekben, ha a megfelelő fájdalomcsillapítók mellett nem szűnnnek a panaszai. Mindenképpen meg kellene próbálni otthon az izomlazító gyógyszert is szedni, valamint bemasszírozni a fájdalmas részt gyulladáscsökkentővel. Ha ezek sem vezetnek eredményre, akkor lehet, hogy a gerinc mellé az izomzatba szükséges adni szteroid tartalmú injekciót.


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia

        Kérdés: 2011. május 16., 16:15; Megválaszolva: 2011. május 19., 21:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: