• Minden este lábfájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        kb.1-2 éve minden este fájnak a lábaim, a lábszáram ,a térdem,a combom.olyan mintha a csontom fájna a lábamban.Mi ennek az oka és milyen vizsgálatokkal lehetne ennek a végére járni.Várom mielőbbi válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a lábfájdalom témában

        Tisztelt KÉrdező! Többféle oka és eredete lehet a fájdalomnak. Amit leír, inkább egy diffuz, nagyiobb kiterjedésű fájdalom, mely lehet izom eredetű, vagy ízületekből, legritkébb esetben a csontból indul ki. Az izomzat nem megfelelő terhelése, pl. lábboltozati eltérések (ludtalp), vagy a tartós ülés behajlított lábakkal egyaránt vezethet estére az izmok túlterheléséhez, fájdalmához. Nem írja, hogy sporol-e rendszeresen, vagy van-e egyéb társbetegsége, ami befolyásolhatja ezeket. Meg kellene próbálni naponta többször tornáztatni a lábfejet, vádlikat, illetve a combizomkat. Ehhez talál olyan többféle oldalon is tornagyakorlatokat, melyeket kifejezetten irodai munka mellett lehet végezni. Emellett esténként próbálja meg megmasszírozni massageolajjal az izmookat, a fájdalmas területeket, illetve Inno Reuma kenőccsel, vagy egyéb gyógynövényes izomlazító kenőccsel is meg lehet próbálkozni.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. május 14., 19:31; Megválaszolva: 2011. május 17., 14:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: