• Ízületi gyulladás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Világ életemben túlsúlyos voltam, hol többé, hol kevésbé. 5 évvel ezelőtt adtam életet lányomnak, azóta a túlsúlyom elég makacsul ragaszkodik hozzám. A problémám a következő: 2 napja átszeltük Budapest 2 kerületét úgy, hogy lányom rollerezett, én igyekeztem utána, amikor elfáradt, akkor cipeltem a rollert a kezemben. Ráadásként volt nálam egy nehéz táska is, tehát gondolom, hogy a cipekedéstől és a lótás-futástól van, de másnapra az összes hajlatom, izületem sajgott. Ilyet még sosem tapasztaltam azelőtt. Nehezen és fájdalmasan mozog a bokám, térdem, csuklóm, sőt, még az ujjperceim is, mindkét oldalon. Nagyon félek, hogy izületi gyulladásom van. Nem tudom, hogy az, hogy pár napja nagyon fájdalmasak a tarkómon lévő nyirokcsomók (gyulladtnak is érzem őket), a témához kapcsolódhat-e. Várom véleményét. Köszönettel,

        Dr. Csuth Ágnes válasza a ízületi fájdalom témában

        Kedves Kérdező! Valószínűleg a megerőltetés okozza a problémát. Helyileg alkalmazzon gyulladáscsökkentő fájdalomcsillapító kenőcsöt, ha 5-7 nap alatt nem javul, keresse fel háziorvosát.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. május 13., 13:19; Megválaszolva: 2011. május 15., 15:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: