• Mit tegyek a ciszták ellen?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt DR. A kezeimet elöző évben kezdték el műteni,mert ciszták alakultak ki benne ami zsibbadással és erős fájdalmakkal járt,most is éppen egy műtéten estem keresztül,de a dr.. arra hivatkozva,hogy megy szabira nem hajlandó a másik kezemből kioperálni a cisztát,pedig nekem szükségem van a kezeimre,mit tegyek,átmehetek egy másik sebészhez nem fogadott orvos az aki műtött,tehát evel nincsen bajom,viszont nagyon erős a fájdalmam és nem tudok mit csinálni,mert éjjszaka ezért nem megy az alvás,pénztáros és árufeltöltő vagyok így az emelés is kizárt a másik kezemet 12.-én nézi meg a doki és 28.-án műtötte,kérném a tanácsát,hogy mit tegyek?Köszönettel. Mészárosné Toldy Tímea

        Dr. Bogdán Aurél válasza a ciszták a kézben témában

        Elmondása alapján igen jelentős panaszt okozhat Önnek az elváltozás. A korábbi kezelőorvosának szabadsága ne akadályozza Önt abban, hogy csökkenjenek a panaszai. A saját egészsége és panaszmentessége úgy gondolom, hogy fontosabb, minthogy várjon egy orvosra, ezt Ö is meg fogja érteni. Ha nem az meg az Ő baja. Nyugodtan keressen másik orvost, illetve ha olyannak ismeri a kezelő orvosát kérdezze meg, hogy Ő kit ajánlana.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2011. május 07., 15:06; Megválaszolva: 2011. május 09., 22:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: