• Lábfájás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! A problémám az lenne, hogy eddig hosszú időn át ülő munkát végeztem. Most viszont egy hete olyan munkám van, ami megköveteli a 10óra szünet nélküli állást, járkálást. Most már nagyon fáj a talpam, pontosabban a boltozat belső oldala (valamint kicsit a hátam is) Azt szeretném megtudni, hogy milyen talpbetéttel/ cipővel lehet ezt a problémát megszüntetni/mérsékelni. Válaszát előreis köszönöm!

        Dr. Bogdán Aurél válasza a talpfájdalom témában

        Vizsgálat nélkül nehéz pontos választ adni. Azt tudom tanácsolni, hogy vegyen egy pár szendvicsszerkezetű lúdtalpbetétet és azt viselje 1-2 hónapig. Ha nincs jelentős javulás, akkor keressen fel egy ortopédiai szakrendelést, ahol vizsgálatot követően megfelelőbb kezelésben tudják részesíteni.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2011. május 04., 00:57; Megválaszolva: 2011. május 05., 23:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: