• Controloc

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Ur/ Doktor NŐ 1992- ben műtöttek nyelőcső szükülettel , kb lo éve van nyelőcső fekélyem. Már kétszer volt fekélyvérzésem 6 1998 és 2006 Most napi l controlc40 és háromszori motiliummal rendben vagyok Kb egy hónapja csukló izületi gyulladásom van amire nem tudnak gyógyszert adni. Összesen 6 movalis kupot kaptam. Jelenleg indomeacinumos kenőcsöt és heti 1 lézer kezelést kapok Milyen lehetőségem van, okozhatja e valamelyik gyógyszerem? Üdvözlettel

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a izületi gyulladás témában

        Tisztelt KÉrdező! Magát a csuklóízületi gyulladást nem okozhatja sem a Controloc, sem a Motilium, ha jól értelmezem a kérdést. A kenőcs mindenképpen jó váalsztás ilyen esetben, illetve fizioterápia, UH is jó hatású lehet. Injekcióban is létezik nem szteroid gyulladáscsökkentő, pl. Movalis.


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia

        Kérdés: 2011. május 03., 17:26; Megválaszolva: 2011. május 05., 20:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: