• Senki nem tudja

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kívánok! Azzal a problémával fordulok Önökhöz,hogy karácsony tájékában folyamatosan vizesedni kezdett először csaqk a jobb,később a bal térdem is.Több orvosnál jártam,gyanakodtak gyulladásra,autoimmun betegségre és sok miegyébre,azonban ezekre semmi bizonyíték nem volt,a térdemből leszívott folyadék szalmasárga,tiszta,nincs benne baktérium,a vérképemmel ninsc semmi baj,talán annyi,hogy a vasam tartósan magasabb a kelleténél,de nem kiemelkedően.Az utolsó orvos akinél jártam,írt fel gyullaáscsökkentőket,amit némiképp segítettek,egy időre,bár ezt sem állíthatom biztosra,hiszen most is akkora alábam,hogy szerencse,még járni tudok.3x lettem megműtve,mert már kiskoromban is fennált ez a probléma,ám a 3 műtét egyikénél sem találtak semmit,és ahogy most kiderül,nem is oldottak meg vele semmit.A lábamban,amelyikben most a több folyaék van(120-140 milire saccolom az eddigiek alapján)érzem,hogy fáj már az izület,mintha az ereim van ínaim duzzadnának a sok megerőltetéstől.senki nem mondja meg,mi a probléma,én pedig 22 évesen ittjárkálok elefánt lábakkal,van hogy heti szinten dagad akkorára,hogy le kelljen szívatni,eddig összesen 8-9x került sor leszívásra.ehet bármi olyan anyag,étel,szer...bármi,ami okozhatja még ezt?mert lassan attól kell tartanom,hiogy annyira elroncsolódnak az izületeim a térdeimben,hogy amputálni kell..vagy nem tudom,mindenesetre kétségbe vagyok esve. Köszönöm

        Dr. Bogdán Aurél válasza a térdduzzanat témában

        A korábbi eredmények, leletek ismerete nélkül és vizsgálat nélkül Én sem tudok pontosabb választ adni. Csak a lehetőségeket tudnám felsorolni Önnek, amiket más sokszor hallott (és le is írta). Azt, hogy milyen műtétek voltak, azt nem írta le, ezekből esetleg tudnék néhány gondolatot megosztani Önnel. Az autoimmun betegséget, gyulladást kizárták. Arra nem láttam utalást, hogy egyéb anyagcsere betegségre volt-e vizsgálva, porcsérülés, ízületi belhártya elváltozás, esetleges daganat irányába vizsgálták-e már. Azt javaslom, ha még nem járt a budapesti Ortopédiai Klinikán, akkor menjen el oda. Ott foglalkoznak a gyulladásoktól a daganatos betegségekkel bezárólag a legszélesebb palettájával az ortopédiai betegségeknek, hátha Ők többet tudnak mondani Önnek!


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2011. április 26., 13:49; Megválaszolva: 2011. április 28., 23:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó