• Kezek fájdalma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kb hat hete reggeli ébredés,vagy pihenés után mindkét kéz mozgatása igen fájdalmas szinte használhatatlan.Pár hete ez a fájdalom az ujjakra is ráterjedt.Később a nap folyamán a fájdalom enyhül,de nem múlik el.Reggelente a vállak mozgatása is fájdalmas,de az később elmúlik.Láz nincs CRP12,1,Rh faktor13,9.Kb három hete szedem a brexint,semmi hatását nem vettem észre.Nem tudok dolgozni,kétségbe vagyok esve,kérem segítsenek!Műtősnő vagyok.Tisztelettel Csákány Judit,

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a kézfájdalom témában

        Tisztelt KÉrdező! Fontos kérdéss az is, hogy van-e a duzzanat az ízületeknél. A CRP kissé magaasabb, a reuma faktro ugyan negatív, de ez nem zárja ki az ízületi gyulladás lehetőségét. A cérssülllyedés is fontos aaddat lehet, illetve részletes góckutatás szükséges, hogy esetleg más fertőzés nem játszik- e szerepet az ízületi gyulladásban. Ha ez valóban ízületi gyulladás, akkor Medrol tabltettát kellene próbálni, hogy arra elmúlik-e a fájdalom, majd később az eredményektől függően lehet tovább a kezelést leváltaani, vagy kiegészíteni. Ha Debrecen közeelében van, akkor szívesen megnézem a rendelésemen!


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia

        Kérdés: 2011. április 17., 09:58; Megválaszolva: 2011. április 18., 14:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: