• Fáj a hátam

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tanácsra lenne szükségem . Hat fájásom mar régebb óta van .de tornával elviselhető volt .kb 6 hete nem tudtam ki kelni az agyból mert az egész gerincem nyakam merev volt és fajt ízületi és izom probléma az orvos szerint. Aktív pihenést csináltam de nem javulok .A vérkepém elfogadható a röge-nemet nem igazán értem .Az egyik orvos szerint nagy a baj a másik orvos meg irt egy új gyógyszert ./ hete gyógyszeren élek és nem javult a hátam .A Röntgenben a következők voltak .Mar nagyon szeretnek vissza menni dolgozni ,de nem tudok meg beteg vagyok kérlek segítsetek ,hogy mi a bajom .

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a hátfájdalom témában

        Tisztelt KÉrdező! A rtg vizsgálat felvetette sacroileitis lehetőségét, ami a csípőlapát és a keresztcsont közötti ízület gyulladása. Ezt mindeenképpen tovább kell vizsgálni, ha nem készült labor, akkor az is szükséges, hogy lássák, hogy mennyire emelkedettek a gyulladásos paraméterek (süllyedés, CRP érték). Mindenképpen érdemes lenne szájon át megpróbálni nem szteroid gyulladásgátló gyógyszert, pl. diclofenac tartalmú gyógyszert (Cataflam).


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia

        Kérdés: 2011. április 13., 23:39; Megválaszolva: 2011. április 18., 14:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: