• Miért van?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jónapot! Egyik este mikor a lábujjaimat lehajtottam begörcsölt a talpamnál.Ma el is zsibbadt és nemtudok vele mit kezdeni. Időnként beszúr. A gerincemet szinte minden reggel elfekszem de nem hiszem vagyis nem tudom hogy ez áll -e mögötte.A csuklómat mikor hátra hajtottam ugy vettem észre mintha kicsit meglenne dagadva.Ezek a tünetek nem a h1n1 tünetei ügye ? Mert azt hallottam hogy először a végtagokba jelennek meg a fájdalmak. Válaszát előre köszönöm!

        Dr. Balogh Andrea válasza a mozgásszervi panasz témában

        Kedves Kérdező! A H1N1 fertőzés már lefutott. A tünetei nem ennek felelnek meg. A panaszai miatt első körben háziorvosához forduljon, szükség esetén ortopédiára vagy immunológiára ez vizsgálattal dönthető el. Mindezek mellet javaslom, hogy naponta minimum 2 liter folyadékot igyon meg illetve szedje 2x1 tabletta Magne B6-ot, mert a talp begörcsölésének egyik leggyakoribb oka az elégtelen folyadék- és elektrolitfogyasztás. Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos


        Kérdés: 2011. április 03., 16:59; Megválaszolva: 2011. április 05., 18:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: