• Combfájdalom nagyobb súlyvesztés után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Az én problémám az lenne, hogy tegnao reggel úgy ébredtem, hogy nagyon fájtak a combjaim, ill a combcsontok. Nagyon nehézkesen, vagy csak segítséggel tudtam lábra állni. Ha magamnak kellett pedig egy erős szúró érzést éreztem a combcsontjaimban, remegtek a lábaim és alig bírtam megtartani magam. Ugyanez a helyzet a leülésnél is. Járás közben pedig néha megnyaklik a lábam, szintén szúr. Combomon kívül semmim se fáj. Ma reggelre nem javult a helyzet. Nem tudom, hogy a következőnek köze lehet e hozzá, de ezt megelőzte egy nagyobb súlyvesztés, konkrétan 10 kg, valamint rengeteget vérzik az orrom (hetente min2 alkalom) és eközben nagyon alacsony a vérnyomásom. Van vérnyomásmérőnk és ilyenkor mindig lemérem, de sohasem magas. Remélem tud segíteni és valamilyen tanácsot adni. Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a combfájdalom témában

        Tisztelt Kérdező! A hirtelen súlyvesztés hozzájárulhat az izomgyengeséghez. Mindenképpen javasolnám, hogy ha nem javulnak a panaszok 1-2 nap alatt, akkor keresse fel háziorvosát, hogy egy laborvizsgálatot végezzen, melyekben meg tudják nézni, hogy az izomból származó enzimek normálisak-e, illetve nincsen-e gyulladás a szevezetben.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. március 31., 11:00; Megválaszolva: 2011. április 05., 11:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: