• Lábúj zsibbadás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot! Aggodalmam a következő. 2008-ban volt egy kétlábas visszérműtétem, ami akkor jól sikerlüt. de sajnos 2010 vége felé pedig már elkezdett zsibbadni a bal lábamon a kislábam ujja. Mai napra az egész lábfejem és a jobb lábamon is kezdenek a tünetek erősödni. Félelmemben elmentem háziorvos hoz továbbküldött ideggyógyászatra és érsebészetre eddig senki semmit nem talált, most majd ortophediára kell mennem, de minden idő és várakozás, a tünetek pedig erősödnek, remélem, nem jön el az idő, amikor nem tudok majd elmenni, dolgozni, sajnos álló munkát végzek. , információját előre is köszönöm.

        Dr. Bogdán Aurél válasza a lábzsibbadás témában

        Kérdést nem tett fel, így nem igazán tudom, hogy mire kíváncsi. Ha vizsgálatokkal eddig nem találtak semmit az ideggyógyászaton és az érsebészeten, az sok betegséget kizár. Az ortopédián valószínűleg láb statikai eltérést fognak találni, de pontosabbat majd a vizsgálatok után Ők fognak momndani. Az eddigi eredmények alapján nem valószínű, hogy ne tudjon dolgozni a jövőben.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bogdán Aurél
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2011. március 31., 08:27; Megválaszolva: 2011. március 31., 13:59

        Tudjon meg többet: lábzsibbadás
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        T.Doktor Úr ! 11 éves kisfiamnak M.Scheuermannt diagnosztizáltak. 5 éve sportol, focizik.Idén szeptembertől terhelés után háti és derék fájdalomra panaszkodott. RTG: A DL.átmenetben enyhe balra convex scoliosis van. A lumbalis lordosis íve...
        Tisztelt Doktor Úr! Kislányom 2016.07.19.-én született normál terhességből, 39. hétre normál szüléssel. Csípő kontrollon 09. 20.-án Pavlik kengyelt kapott. A soproni ultrahang szerint 54 fokos volt a csípője. (Az ambuláns kezelőlapot...