• Hátgerincferdüléssel lehet súlyzózni?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Azt szeretnem megkerdezni ,hogy ha hatgerincferdulesem van sulyozhatok?Ebben a korban mar nem lesz rosszabb?A derekam a legnagyobb baj ,mert mindennap faj,milyen injekcio vagy kup lenne a leghatekonyabb?

        WEBBeteg szakértő válasza a gerincferdülés, súlyemelés témában

        Tisztelt KÉrdező! Ilyen korban is romolhat a gerincferdülés, jelentős deformálódás alakulhat ki. A súlyemelés mértékkel végezhető, azonban a gerinctorna a leghatékonyabb. Meloxicam tartalmú tabletta, vagy kúp is kapható, azonban ezek vénykötelesek!


        WEBBeteg szerkesztőség

        PharmaPlaza

        Kérdés: 2011. március 29., 22:51; Megválaszolva: 2011. március 31., 20:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: