• Matrac kiválasztása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        2 évvel ezelőtt összeroppant a 12-es csigolyám, igy most 9 csavar és 4 lemez van a hátamban. Ki kell cserélnem az ágyam. Azt szeretném megkérdezni, hogy a gerincemnek milyen tipúsu (kemény, félkemény) matrac lenne jó.

        Dr. Bogdán Aurél válasza a gerincműtét témában

        operált gerincére tekintettel a félkemény matracokat ajánlanám. Ha a pénztércéja engedi a zsákrugós, memória habos ágybetétek a legjobbak. Azt azonban tartsa majd szem előtt, ha elkezdi használni, hogy ugyan úgy, mint a lúdtalpbetétet, a matracot is meg kell szokni. Egy két hétig még akár hátfájása is lehet, attól függően, hogy milyen volt a korábbi fekhelye.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2011. március 28., 19:55; Megválaszolva: 2011. március 31., 13:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó