• Fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! 2007 decemberében volt gerincsérv műtétem az L.IV. és L.V. csigolyánál. 2009-ben ugyan itt hegoldó műtét. Mivel bal lába sugárzó fájdalmaim nem múltak, most 6 hete átestem egy fúziós műtéten 6 csavart kaptam + csontcement stb. A problémám az, hogy még mindíg sokkal erösebbek a bal csípőmtől lefele a a lábujjamig a fájdalmak.Ehez 2 új fájdalomérzés társult az elmúlt pár hétben, sípcsontomon és a nagylábujjamon, mintha késsel hasogatnák és a talpam belső felén égő-szúró érzés jelentkezett. A mai napig segítségre szorulok tisztálkodásnál és öltözködésnél legalábbis a láb részen. Ha sétálok egyik pillanatról a másikra előfordul, hogy olyan erős lesz a fájdalom ami miatt meg kell kapaszkodnom. Már gondoltam arra is, hogy valami botot kerítek amire ilyenkor támaszkodhatok. Csinálom a műtét utáni tornát, de most mégis rosszabb állapotban vagyok, mint a műtét elött. Mi lehet az oka és ez válltozhat-e. Fájdalom csillapítók már nem használnak csak a gyomrom fáj tőlük. Amúgy diclakot és zaldiart szedtem mindkettőből 2x1-et. Köszönöm válaszát Mátétné

        Dr. Bogdán Aurél válasza a porckorongsérv témában

        Panaszait olvasva mindenképpen azt javaslom, hogy keresse fel operáló orvosát. ha már a gyógyszerek sem használnak, akkor ott valami gond lehet, hogy mi azt nehéz vizsgálat nélkül megmondani. A gyulladástól kezdve, a bevérzésen át a sérv kiújulásáig illetve új sérv kialakulásáig bármi lehet. Pontos választ vizsgálatok után kezelőorvosa fog tudni adni.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2011. március 27., 13:58; Megválaszolva: 2011. március 29., 11:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: