• Miért zsibbadok a gyógyszerek szedése mellett is?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        7 hónapja lezsibbadt ajobb lábfej tetőm.B-vitamin és Donna injekciót kaptam.majd ortopédián gyógycipőt , majd selectiv inger áramot,amitőll a talpamis lezsibbadt. Angiológia beutalt a Szent István kór-ba pestre itt a diagnózisok: BNO Kód tipus 18903 3 LYMPHOEDEMA CHRONICA 18903 1 LYMPHOEDEMA CHRONICA E65H0 5 HELYI ZSÍRLERAKÓDÁS B3510 5 TINEA UNGUIUM d2302 F NAPI RUT.FEL.ELV.(MÉRS. PROB.) b4153 F VÉREDÉNYEK FUNKCIÓI( SÚLYOS PROB.) 18903 0 LYMPHOEDEMA CHRONICA ENG VIZSG.mko.n.tibialis posteriornak és n.peroneusnak megfelelően fiziologiás motoros pramétereket,proximalis ingerléskor jelentős amplitudó redukciot mutatt. GERINC-CT VÉLEMÉNY:Spondylosis lumbalis.Protrusio disci LIV, V.Ű MOZGÁSREHABILITÁCIÓS OSZTÁLY: terápia:CAPS. MILGAMMA GYÓGYTOR.UH. ANTIFLOG,PAKOLÁS,MAGNETOTH. ÉS GALVÁN AMITT NEM BIRTAM MERT KI PATTOGOTT TŐLE A JÓ LÁBAM VISZKETETT MID AKETTŐ. TUDJA VALAKI MITT LEHET MÉG TENNI ÉS MITŐLL LEHETT EZ KIHEZ FORDULJAK ??? MITŐLL ZSIBBADOK, MERT MOSTMÁR A MÁSIK LÁBOMON IS KÉT LÁBUJJAM KÉREM MINNÉL ELŐBBI VALASZUKAT,ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!

        WEBBeteg szakértő válasza a láb zsibbadás témában

        Tisztelt KÉrdező! Mindenképpen szükséges lenne egy részletes neurológiai vizsgálat, hogy nincsen-e olyan perifériás idegérinettség (neuropathia), mely egyéb gyógyszeres kezeklést igényel. Nem tartom valószínűnek, hogy az ágyéki gerincnél talált eltérések okoznák a panaszait, hiszen nincsen sérv, ami nyomna ideggyököt. Inkább az izmok között kerülhet leszorítás alá valamelyik ideg ez az ún. alagut syndroma. Ennek azért elésődlegesen fizioterápia a kezelése!


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. március 26., 18:20; Megválaszolva: 2011. március 28., 20:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: