• Lábszár fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/ Doktorúr! Nagyjából 2 hete kezdett el fájni a bal lábam a vádli alatt, a belső oldalon. Eleinte még elviselhető volt, de egyre rosszabb lett. Most fájdalomcsillapító nélkül minden testhelyzetben fáj és járni egyáltalán nem tudok. Ha veszek be fájdalomcsillapítót, akkor lábujjhegyenjáráskor, támadóállásnál és guggolásnál még mindig fáj, és járásnál is teljesen merev marad.. Ha mozgatom egy kicsit javul, de reggelre ismét ugyanolyan.Semmiféle külső tünete nincs, tapintásra nem érzékeny és nem ütöttem be. Csak májusra kaptam időpontot reumatológiára, de nagyon hiányzik a futás és nem akarok hónapokig fájdalomcsillapítókat szedni. Köszönöm válaszát!

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a lábfájás témában

        Tisztelt KÉrdező! Lehet Achilles ín gyulladása, bokaízületi gyulladás, vagy izomeltérés, izomgörcs a háttérben. A házirvossal kellene megnézetni addig, hogy lát-e a duzzanatot valahol, ha igen, akkor laborvizsgálat, és hamarabbi időpont szükséges a reumatológiára, vagy ortopédiára. Ha nem, akkor próbálja meg óvatosan tornáztatni otthon, illetve izomlazítót lehet még próbálni, és helyileg fájdalomcsilapító kebőcsöt.


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia

        Kérdés: 2011. március 24., 18:40; Megválaszolva: 2011. március 27., 16:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben: