• Lábfájás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorur! Mindkét lábamba atipusos Baker-cisztát diagnosztizáltak. Ezek közül a jobb térdemben lévőt meg is operálták. Pontosabban nem a cisztát, hanem a porcot operálták. Miután álló munkát végzek térdtől lefelé mindkét lábamban apró tűszúrásokhoz hasonló fájdalmat érzek, és többször hidegrázásom is van. A lábaimon a bőrön kisebb elszíneződés van, és zsibbadnak a lábaim. Legutóbbi UH vizsgálaton 5 cm3 cisztám volt. Mi lehet a problémám és kihez, hová forduljak. Köszönettel: Szatai Jánosné

        Dr. Bogdán Aurél válasza a Baker-ciszta, lábfájás témában

        Vizsgálat nélkül nem lehet pontos választ adni. Panaszait mindenképpen okozhatja a Baker ciszta megléte, de egyéb okok is eredményezhetnek hasonló tüneteket. Mindenképpen azt javaslom, hogy keresse fel kezelőorvosát. Vizsgálatokkal ki lehet deríteni panaszai okát.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2011. március 24., 18:22; Megválaszolva: 2011. március 26., 18:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: