• Térdelés keresztszalagpótlás után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jo napot! 2010 februarjaba keresztszalag potlast vegeztek el rajtam Debreceni Korhazban... Sikeres volt a mutet, decembertol focizgatok ujbol, amator szinten viszont heti 3-4-er is... Nem erzek nagy fajdalmat de sajnos azt sem mondhatom h minden rendben lenne, allandoan faslizom es eleg rendesen leszoritom biztos ami biztos... Viszont a mai napig nem tudok terdepelni. Fajdalmat erzek, illetve szurodast, es mintha maga a vagas fajna nem is mas... Nem tudok errol nem beszeltem a mutetet vegzo rovossal, h ez igy normalis, vagy mar nem kellene h problemat okozzon?

        Dr. Bogdán Aurél válasza a keresztszalagpótlás témában

        Vizsgálat nélkül illetve a röntgen eredmények ismerete nélkül nem tudok pontos választ adni. Elképzelhető, hogy a műtéti területben jött létre hegesedés, ami nyomásra fájdalmat okoz. Esetleg a műtéti területben meszesedés jött létre és ez eredményezi a panaszait. Kis valószínűséggel az is elképzelhető, hogy ha az inat csavarral rögzítették, akkor annak kilazulása, vagy kijjebb tekeredése okozza a fájdalmat. Azt javaslom keresse fel kezelőorvosát és beszélje meg vele panaszait. Vizsgálatokkal kiderülhet panaszai oka!


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2011. március 24., 18:16; Megválaszolva: 2011. március 26., 18:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: