• MR Lelet

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Hölgyem/Uram! Esetleg valaki tudna véleményt mondani az mr leleteimről ha elküldeném a képeket? Gyöngyösön lakom, egy doktornő látta. Azt mondta helyszínen nem tudja megnézni, mert homályos a monitor. Aztán másnapra visszarendelt hogy addigra majd megnézi. Mikor hosszú várakozás után sikerült bejutnom, megint hosszasan elkezdte nézni és hát nem úgy tűnt mint aki otthon megvizsgálta volna. Valami porckorongsérv szerűségem van, de nem tudom pontosan. Az a baj hogy alig birok lehajolni hogy bekössem a cipőmet és iszonyatos fájdalmaim vannak. Dolgoznom muszáj takarítónő vagyok, szóval ebben az állapotban elég nehéz ellátni a feladatom napról napra.. Jó lenne egy két tanács hová forduljak mi a baj pontosan. A képeket nem tudom hogy jól töltöttem e fel.Ha esetleg nem és csak egy képet lehet feltenni, esetleg elküldhetem az összeset egy e-mail címre becsomagolva. Válaszát előre is nagyon köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a témában

        Kedves Kérdező! A leletet értékelni nem lehet, mert nem lehet rajta látni a kritikus részeket. Amennyiben elküldi az ambuláns lapon szereplő véleményt szívesen leírjuk érthetően a szakmai szöveget és a teendőket. Amiatt pedig ne nyugtalankodjon, hogy orvosa sokáig időzött a felvétel nézésével, értékelésével, mert előre nem szokás otthon előre felkészülni a leletekből, minden orvos a szakrendelésen tájékozódik.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. március 10., 09:49; Megválaszolva: 2011. március 11., 10:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: