• Vörös foltos kissé duzzadt kézfej és az ujj alsó része

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Az iskolában az egyik órán a barátnőm vette észre hogy vörös foltos a kezem! Fáj, és egy kicsit be van dagadva. Néha jobb és szinte elmúlik de utána megint előjön! Kérem segítsen hogy mulaszthatom el! Így az órákon sem tudok figyelni! Előre is köszönöm!

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a kézduzzanat témában

        Tisztelt Kérdező! Leggyakrabban allergiás eredetűek az ilyen jellegű kiütések, de függ attól is, hogy ez viszkető-e, illetve elhalványul-e időnként, és utána ismét kiújul. Emellett van-e esetleg fázékonyság, mert az inkább Raynaud syndromara utal. Próbáljon meg Ca pezsgőtablettát inni, illetve meg lehet próbálni allergia ellenes gyógyszert is bevenni. Ha nem múlnak a panaszok, akkor mutassa meg bőrgyógyásznak!


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia

        Kérdés: 2011. március 01., 15:14; Megválaszolva: 2011. március 04., 20:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó