• Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Klippel-Weber-Trenaunay szindróma Nagyon köszönöm a válaszát, természetesen tudok a szabad orvos választásról ez lenne a célom ha találnék valakit aki már találkozott ezzel a betegségge. A gyermeknél rövidítő műtétet akarnak alkalmazni valami orvosiacél darabot fúrnának a combcsont és a lábszárcsont porcba. Már szinte mindent elolvastam az orvosokról az interneten több orvossal is beszéltem az ország több pontján de nem tudják vállalni, mert ilyen betegük még nem volt. Szeretném még Dr. Bogdán Aurél szakorvost megkérdezni, de nem tudom az elérhetőségét. Ha Ön esetleg tud arról, hogy ki az aki ilyen műtétet, vagy ezt a betegséget ismerri és kezelte már kérem írja meg. Előre köszönöm fáradozását. Tisztelettel Rusuné L. Hajnalka

        Dr. Bogdán Aurél válasza a Klippel-Weber-Trenaunay szindróma témában

        Kedves Hajnalka! Ritka betegségről lévén szó nem sokan találkoznak vele, ezért nem is vállalják a kezelését sem a legtöbb helyen. Főleg a nagy centrumokban, egyetemi klinikákon foglalkoznak a ritka betegségek kezelésével. Az számomra nem derült ki, hogy mely helyeken és mely kollégáimnál járt a gyermekével. Én azt tanácsolom, hogy keressék fel a budapesti Ortopédiai klinikán Szőke Györgyöt, aki a gyermekortopédiai részleget vezeti, és ha valakinek, neki van tapasztalata az ilyen betegségek kezelésében. Remélem sikerrel jár és mihamarabb sikerül a problémát megoldani.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2011. február 25., 16:56; Megválaszolva: 2011. március 01., 15:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: