• Fűző??

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nö/Ur! Edesanyamnak meszesedest allapitottak meg a kerincen es a csigolyan(3,4,5)Es emiatt fajnak a labai.Es szetcsusznak a csigolyai,ha leül es emiatt füzöt javasoltak neki,de nagyon kemeny müanyagbol van es eleg kenyelmetlennek tünik.Nincs-e valamilyen mas,puhabb anyagbol.Es ez a füzö valoban hasznalna-e?? Valaszat elöre is köszönöm!

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a gerinc témában

        Tisztelt KÉrdező! Léteznek olyan fűzők, amelyek a test alakjához idomulnak, illetve érdemes a gyógyászati segédeszköz boltban felpróbálni, mielőtt receptre kiíratják.


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2011. február 24., 15:21; Megválaszolva: 2011. február 26., 21:11

        Tudjon meg többet: gerinc
      • Kérdések és válaszok a témakörben: