• Szúró fájdalom a mell alatt

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr! Én szeretnék kérdezni öntől! A mai napon úgy keltem fel hogy a bal oldali mellem alatt szúró fájdalmat érzek ez több órája tart nem akar el múlni és szeretném meg tudni ez mitől lehet mert néha elő jön de csak órákig tart, aztán el múlik.Ezt a fájdalmat akkor érzem még mikor gyorsan futok és fáradok akkor ugyan ez a szúró fájdalom jön elő nem tudom az fontos-e hogy ha nagy levegőt veszek még jobban szúr!!és teljesen föl hasit a mellembe.Ez bal oldalon van talán a szív lehet az?? Sokan azt mondják ilyenkor beszorul a levegő és ez azért van.. Talán van okom aggodalomra??? Előre is köszönöm Válaszát. Tisztelettel.

        Dr. Szanyi Andrea válasza a mellkasi fájdalom témában

        Tisztelt Kérdező ! Ha a fájdalom fizikai terhelés következtében jelentkezik, azt esetleg a lép tokjának feszülése is okozhatja. Felkeléskor jelentkező fájdalom izomhúzódás következménye is lehet. A leírt panasz nem utal szív eredetre.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szanyi Andrea

        Kérdés: 2011. február 22., 10:55; Megválaszolva: 2011. február 24., 15:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: