• Térdízület rése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Először is szeretném megköszönni a válaszát, a röntgen előzményeként annyi történt, hogy a térdem lépcsőzésnél fájni kezdett, és be is dagadt, ezért is fordultam a sebész orvoshoz, aki azt mondta, hogy csinál egy röntgen felvételt, de ő már így is tudja, hogy a porc meg van kopva azért fáj a lábam. Mondta, hogy gondolkodjak el rajta, hogy vagy injekciós kúrát , vagy gyógyszeres kezelést szeretnék e, amikor kész lett a röntgen eredmény (A jobb térdízület rése megtartott. Az ízfelszínek simák. A csontszerkezet épp.) azt mondta, hogy ő mégiscsak a gyógyszeres kezelést javasolná. Azt mondta, hogy ez még most nem vészes, és lehet kezelni, de amit javasol gyógyszer az nem beszerezhető gyógyszertárban még, de nálla meg lehet venni ez a synotabs, meg is vettem tőlle egy havi adagot. A kérdésem az lenne, hogy Ön javasolja e a gyógyszer szedését, tud e valamit erről a gyógyszerről. Vagy esetlegesen nem is porckopás miatt fáj a lábam, lehetséges e , hogy az ízület gyulladt be ? Köszönettel!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a Térdfájás témában

        Kedves Hölgyem! Elképzelhető, hogy kezdődő porckopás, megerőltetés okozza a problémát, mely olyan fokú probléma, ami még nem ad durva röntgeneltérést. A Synotabs porcvédő tabletta, szedje bátran! Jobbulást!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. február 21., 19:39; Megválaszolva: 2011. február 23., 13:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: