• Térdfájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kb. 8 hónapja beduzzadt a bal térdem kis fájdalommal , gyengeséggel járt, kevés folyadék volt benne. Kezeléseket kaptam, gyulladáscsökkentőket szedtem. Kevés javulás után újra elkezdett fájni. Azóta többféle gyógyszer és gyógyhatású szert kipróbáltam esetleg időleges javulás bekövetkezett de utána újra visszatért a fájdalom.Most már ott tartok, hogy hosszabb ülés után alig tudok felkelni és elindulni. Hol itt-hol ott jelentkezik duzzanat a térdeimen, mert már mindkettővel probléma van. Tudom van jelentős túlsúlyom, de ez eddig is megvolt, illetve az utolsó 8 kg-ot most szedtem fel a dohányzás elhagyásakor, de a fájdalom ezelőtt kezdődött. Alapvetően erős testalkatú voltam egész életemben. A térdemben lévő porcok állapota jó, bár a leleteim szerint kicsit megvastagodott. Aktív túravezető voltam és túraversenyeztem is egészen tavaly nyárig most nem is merek elindulni egy 10 km-es túrára sem.

        Dr. Bogdán Aurél válasza a Térdfájás témában

        Részletesen leírja a kórtörténetét, de kérdést nem tett fel, így nem tudom mire kíváncsi. Arra kérem, hogy írjon még egy levelet és tegye fel kérdéseit. Utaljon néhány mondatban ennek a levelének a tartalmára is, hogy tudjam melyik esetről van szó!


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2011. február 20., 19:05; Megválaszolva: 2011. február 23., 18:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: