• Spondylolisthesis

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Nemrég voltam gerinc röntgenen, ezt a leletet kaptam.: Enyhe jobbra konvex scolisois. Az LV-SI között kb. másfél cm-es ventrális irányu csúszás látható, a köztük lévő porcrés beszűkült. Az LV arcusan lysis valószinű. Spondylolisthesis et lysis, et discopathia LV.Ezután elmentem a reumatológiára és :lid. ken. inj. pv. /megfigy: 30 késői allergia! 10x dionin iont , dd kezelés. gran. xilox 1 doboz.Medi lumbamed medenceöv. Kezelés után kell mennem controlra. Az lenne a konkrét kérdésem ez ügyben. Kb.mennyi ideig lehet húzni az időt ilyen és hasonló esetekben amig majd meg kell műteni engem? Picit félek a műtéttől illetve attól,hogy azután maj tudok e dolgozni, én ugyanis fizikai munkás vagyok. Elnézést amiért zavartam. Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a mozgásszervi panasz témában

        Tisztelt KÉrdező! Elég nagymértékű az elcsúszás, de amíg konzervatív kezeléssel, illetve fűző használatával el tudja látni a mindennapi tevékenységeket, és nincs csillapíthatatlan fájdalom, addig nem éredemes a műtétről gondolkodni!


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia

        Kérdés: 2011. február 17., 10:33; Megválaszolva: 2011. február 22., 09:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: