• Glomus tumor okozhat-e áttétet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! A jobb körömágy területén 12 éve fenálló fájdalomra ma az orvosom a röntgenfelvétel alapján azt mondta, hogy valószínűleg színes gombostűfejnyi Glomus tumor okozza a panaszaimat. Hónapok óta fáj a jobb oldalon az alsó bordaív tájéka és a jobb karom a vállammal együtt.Okozhatja ez az elváltozás ezeket a panaszokat?Előfordulhat az, hogy 12 év alatt áttéteket okozott ez a tumor? Válaszát előre is nagyon szépen köszönöm: Renáta

        Dr. Boros Miklós válasza a mozgásszervi panasz témában

        Tisztelt Kérdező! A glomus tumor helyi probléma, nem ad áttétet. Keresse fel háziorvosát és végezzen gyógytornát a mozgásszervi panaszok miatt.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. február 10., 18:42; Megválaszolva: 2011. február 14., 21:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: