• Lábizom fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Néhány hete amikor leguggolok, vagy letérdelek és ráhelyzem a súlyt a lábszáraimra, erős izomfájdalmat érzek. Ezelőtt nem volt ilyen panaszom. Két kisgyerekem van, egymás utáni terhességek voltak, a kicsi gyerek másfél éves. Lehet ez pl. kálciumhiány? MIndkét gyereket szoptattam. Más izomzatban nem érzek ilyen fájdalmat, Ha viszont leguggolok, alig tudok felállni. Mi lehet ennek az oka?

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a izomfájdalom témában

        Tisztelt KÉrdező! Lehet átmeneti megterhelés, vagy valóban leggyakrabban magnézium, kálciumhiány okozza ezeket a panaszokat. Ezt mindenképpen javaslom, hogy pezsgőtabletta formájában kezdje el pótolni. Ha továbbra is fokozódnak a panaszok, akkor viszont szükséges egy laborvizsgálat, hogy nincsen-e más egyéb izombetegsége!


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2011. február 10., 08:06; Megválaszolva: 2011. február 13., 21:26

        Tudjon meg többet: izomfájdalom
      • Kérdések és válaszok a témakörben: