• Térdfájás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Több éve versenyszerűen kézilabdázok.A bal lábammal vannak mostanában problémáim.A bal bokám már volt ficamodva,amellyel két hetet kellett pihennem.Azóta is rendszeresen előjön az a probléma,hogy megduzzad,és zsibbad a lábam,amely a bokámból sugárzik ki a térdemig.A másik probléma a térdem.Azzal nem volt még eddig semmi gond,de most egy pár napja előjött az a probléma,hogy bevizesedik,járásnál állandóan kattog,minden egyes lépésnél,és nem tudok normálisan leguggolni,mert azonnal el kezd zsibbadni a lábam.Mi a teendő ilyen esetben.válaszát előre is köszönöm üdvözlettel:Hajni

        Dr. Bogdán Aurél válasza a Térdfájás témában

        Tekintettel arra, hogy jelentős igénybevételnek van kitéve a térde és a bokája jelentősebb sérülések is állhatnak a panaszok mögött. Azt javaslom keressen fel egy baleseti, vagy egy ortopédiai szakrendelést, ahol vizsgálatok elvégzésével pontos választ tudnak adni a panaszok okait illetően.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2011. február 06., 13:03; Megválaszolva: 2011. február 09., 21:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: