• Porckorongsérv

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Pár hónapja fáj a derekam. Most lett meg a CT eredmény, s ezzel kapcsolatban szeretném megtudni, hogy mi a teendőm, miről is van szó ezen eredményben, mit tegyek,hogy ne romoljon a helyzetem? Eredményem: Az L/4 és az L/5 discus laposabb. MK. discuson 3_4 mm-es körkörös protrusio van. A durazsák ventralis konturja lapitott. Gyökök foramenek szabályosak. Segitségüket köszönöm.

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a derékfájás témában

        Tisztelt Kérdező! Nincs olyan eltérés a CT alapján, mely műtétet indokolna. Ezt fizioterápiával, gyógytornával lehet karban tartani!


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia

        Kérdés: 2011. február 04., 15:58; Megválaszolva: 2011. február 08., 13:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: