• Hátgörcsök

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Ur! 29 eves ferjemnek rendszeresen kb kethetente olyan eros hatfajasai vannak, hogy azonnal az agyhoz kell rohannia es hason felvo pozicioban kivarnia, mig ez a gorcs elmulik. Tavaly juliusban csinaltak felvetelt a hatarol, ahol kiderult, hogy az also ket csigolya ossze van `tapadva`. Ma reggel olyan fajdalmas gorcsot kapott, hogy korhazba kellett szallitani, nem kapott levegot es 130at vert a szive percenkent. Nem tudom milyen vizsgalatra kellene mennunk, valamilyen magneses vizsgalatot emlitettek. Mit ajanl Doktor Ur? Koszonettel

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a hátfájás témában

        Tisztelt KÉrdező! Mindenképpen keressenek fel egy reumatológiai szakrnedlést. Valószínűleg MRI vizsgáltot említettek Önöknek, de mindenképpen szükséges egy laborvizsgálat is ezzel együtt!


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia

        Kérdés: 2011. január 30., 15:18; Megválaszolva: 2011. február 01., 13:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: