• Belső combtő körüli fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Webbeteg! Rendszeresen futok és egy edzés után kb egy éve jelentkezett tompa fájdalom a jobb oldali belső combtő és gát találkozásánál. Ezzel egyidejúleg egy húzódásos fájdalom jelentkezett a jobb középső lábújjamban. (Kéőbb egyébként kiderült a cipő amiben futottam fél számmal egyébként nagyobb volt....) kb fél évvel ezelőtt elmentem urrulógoshoz aki mindent rendben talált. Vizelési, egyé urólógiai problémám egyáltalán nincs. Balesetsebész röntgen után gyulladáscsökkentőket írt fel. Ám ez a tompa fájdalom még mindig jelentkezik. Mi lehet az igazi ok? És hogyan szüntethető meg? Köszönettel, Mátyás

        Dr. Bogdán Aurél válasza a combfájdalom témában

        Vizsgálat nélkül nehéz pontos választ adni. Ha az urológus nem talált elváltozást, akkor valószínű, hogy csont, vagy izom eredetű a panasz. Lehet a háttérben részleges izomszakadás, izom és ín gyulladás, csonthártya gyulladás, lágyéksérv stb. Azt javaslom, ha továbbra is fennállnak a panaszai, akkor keresse fel kezelőorvosát, vagy másik ortopédust, vagy baleseti sebészt, illetve a sérv kizárása céljából egy általános sebészeti vizsgálat is szóba jön.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bogdán Aurél
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2011. január 30., 13:24; Megválaszolva: 2011. február 01., 11:05

        Tudjon meg többet: combfájdalom
      • Kérdések és válaszok a témakörben: