• Gerincsérv

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Web doktor.2010 augusztus 24.én, műtötték a férjemet kiszakadt gerinc sérvvel.Több mint 3-hónapig, nagyon meg lett kímélve minden munkától.Látva az akkori állapotát, most megint úgy megy mint műtét előtt. Jobb oldalra meg dőlve,ugyan olyan fájásai vannak, gerinc, jobb forgó fájdalmai. Nehezen tud el indulni, ágyon nehezen fordul meg.Nem akar orvoshoz menni mert fél az újabb műtéttől.Szeretném meg kérdezni hogy milyen következményei lehetnek, ha továbbra sem lesz kezelve.Hogyan beszéljem rá az orvoshoz forduláshoz.Köszönöm válaszát. Ujfalusiné

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a gerincsérv témában

        Kedves Kérdező! Nem biztos, hogy újabb műtétről lenne szó. Mindenképpen látnia kellene a férjét egy neurológusnak, aki a vizsgálata után el tudja dönteni, hogy fájdalma gerinc, csípő vagy egyéb eredetű. Konzervatív kezelés jön először úgyis szóba, azaz fájdalomcsillapító, izomlazító infúziók, fizioterápia. Ezeket vázolja fel a férjének, hátha így meggyőzhető lesz.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2011. január 26., 15:46; Megválaszolva: 2011. február 03., 23:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: