• Lab

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jo napot kivanok!Egz evvel ezelőtt becsipödött egz ideg a gerincemnel es azota faj a labam es terdtol lefele reszben tudom csak moygatni.Labfejem es a nagylabamujja szinte nem is mozgathato.A naproxin nevü tablettat szedem es fájdalomcsillapitót.Az lenne a kérdesém hogz ennyi idő után még tökéletes lehet-e lábam és esetleg mivel tudnám elősegiteni a javulást.Jeges a lábam egész nap,gondolom attol hogy nem mozog rendesen.Válaszát előre is köszönöm!Livia

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a Becsípődött ideg témában

        Kedves Kérdező! Lehet az ágyéki gerinc LIV-V csigolyája közötti porckorongon lévő sérv a panaszáért felelős, de okozhatja az ideg nyomódása is a térd vagy boka magasságában. ENG (elektroneurographia) és gerinc CT vagy MR vizsgálat tudná az okot igazolni. Neurológiai vizsgálatot javasolnék Önnek.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2011. január 20., 14:46; Megválaszolva: 2011. január 23., 20:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: