• Térdfájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktrnő / Doktor Úr! Futsalozni kezdtem 3 hónapja, előtte fociztam. A füves pályákon nem érzetem még fájdalmat edzések után a térdemben, de a teremben való futások után elég gyakran előjön. A kérdésem az lenne, mivel tudnék segíeni azon h ellenállóbb legyen a térdem vagy ha fáj is mivel tudnám orvosolni? köszönöm válaszát

        Dr. Csuth Ágnes válasza a Térdfájás témában

        Kedves Kérdező! Elképzelhető, hogy az okozza a problémát, hogy az életmódja inkább ülő, és heti néhány alkalommal az edzéseken túlterheli. Érdemes lenne folyamatosan mozogni, például gyalogolni minden nap, az edzések előtt alaposan bemelegíteni, és a terhelést csak fokozatosan emelni. Szedjen porcvédőt!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. január 18., 11:40; Megválaszolva: 2011. január 19., 09:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: