• Lábfájás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        ÜDV kb 1 hónapja fáj a lábam.Elöször fenn a combomon éreztem erös izomlázat, majd ez a fájdalom lement a vádlimra.délelött még nem is fáj nagyon de délutánra szinte sántitva megyek.Az orvosom kenöcsöt és MYDETONT irt fel ,de a apanasz nem szünik.Mi lehet az oka .és reumatológiai eredetü,vagy ortopéd? Várom a választ Köszi,

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a lábfájás témában

        Tisztelt KÉrdező! Lehet probléma a térdízületben, pl. szalagok gyengesége, vagy porckopás. ludtalp is gyakran okoz felfelé sugárzó fájdalmat, izomlázsszerű érzést. Menjen el egy ortopédiai szakvizsgálatra!


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2011. január 11., 14:34; Megválaszolva: 2011. január 12., 22:23

        Tudjon meg többet: lábfájás
      • Kérdések és válaszok a témakörben: