• Sarokfájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A nyáron ugróköteleztem az unokáimmal,mikor leléptem volna,nem birtam a lábamra lépni.Azóta fáj,habár orvosnál is voltam,kaptam Diprophos injekciót 4 darabot,miután 3 hónapig megszünt a fájdalom.Dec. végén újra fájni kezdett,ismét kaptam injekciót,de nem szűnik a fájdalom.Szeretném tudni milyen más kezelési mód van erre a fájdalomra.Köszönettel:Farkas Matilda

        Dr. Bogdán Aurél válasza a sarokfájdalom témában

        Pontos válaszhoz elengedhetetlen lenne egy vizsgálat. Elmondása alapján úgy gondolom, hogy valamilyen láb statikai elváltozás állhat a háttérben. Sarokcsont kinövés, talpi kötőszövetes lemez gyulladás, lúdtalp, bokasüllyedés stb. Ebből az első kettőt szoktuk Diprophos injekcióval kezelni. Ha ezen kezelések sem használnak már, akkor már csak a műtét segíthet e 2 kórkép gyógyításában.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2011. január 09., 11:39; Megválaszolva: 2011. január 12., 10:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: