• Csuklón duzzanat

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        van egy fél dió nagyságnyi duzzanat a csuklómon!!elösször azt hittük hogy meg lett erőltetve..de az nem lehet mert már vagy 2-3 hete itt van ez a kis duzzanat!!szeretném megkérdezni hogy milyen problémák lehetnek vele!!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a csomó, kéz témában

        Elképzelhető, hogy egy ganglion, kézsebészeten mutassa meg!Addig fizikai kímélet javasolt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. január 08., 15:49; Megválaszolva: 2011. január 10., 11:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: