• Lábszár görcs

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        éjszaka legtöbbször a bal lábszáram külső oldlán, a boka fölött 15-18 cm-es darabon begörcsöl. Van olyan éjjel, hogy kétszer is. Időnként előfordul , hogy ugyanez a jobb lábszárammal is megtörténik. Sőt volt rá példa, hogy egy éjjel előbb az egyik, majd a másik lábszáram is görcsölt. Nappal nem történik ilyen, csak hajnalban. Mi lehet ez. Köszönöm segitségét.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a izomgörcs témában

        Kedves Kérdező! Magnézium, kálcium, káliumhiány, de akár keringési zavar is okozhatja. Próbáljon Magne B6-ot szedni , kálciumos pezsgőtablettát inni, ha nem javiul, háziorvosa indítson kivizsgálást.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2011. január 07., 15:21; Megválaszolva: 2011. január 10., 09:11

        Tudjon meg többet: izomgörcs
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Doktornő Heti 3 4 alkalommal járok konditerembe már 3 éve eddig ilyen problémám nem volt hogy ennyire fájt volna a vállam mindig nagyon ügyeltem a bemelegites folyamatára néha előfordult hogy éreztem hogy nehezebben melegszik be mint a...