• CSONTPATTOGÁS

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        ELOSZOR IS KOSZONOM HOGY VALASZT KAPTAM AZ ELOZO LEVELEMRE , edesapam neveben is koszonom vegre megtudtuk a betegseg nevet artritis most talan annyit hogy milyen fajdalomcsillapitokat hasznalhat vagy mikeppen jarjunk el olvastan a flector nevu porrol , milyen mertekben jo ez vagy mit hasznalhat a retenetes fajdalmaira? koszonom a valaszukat es kivanok MINDENKINEK MAGUKTOL KELLEMES ES BOLDOGABB UJ EVET , KOSZONJUK HOGY LETEZNEK

        Dr. Csuth Ágnes válasza a mozgásszervi panasz témában

        Kedves Kérdező! Az az elv, hogy a legkisebb hatékony dózist kell alkalmazni, főleg akkor fontos ez,ha édesapjának gyomorproblémái vannak, akkor a sok fájd. csillapító veszélyes lehet. Javaslom, próbálják meg a Flector tapaszt vagy önmagában vagy a tablettás kezelés kiegészítésére. Ízületi pnaszokra javaslom az Apranaxot, a Movalist, a Diclofenacot, ezek erős szerek, jól csillapítják a fájdalmat. Receptköteles mind, kérjék a háziorvos segítségét! BÚÉK!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. december 27., 15:11; Megválaszolva: 2010. december 28., 18:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: