• Combfájdalom ülés közben is

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő nekem olyan problémám van hogy fáj a combom elől fent ha ülés közben előre dőlök és hátul a hajlítóm is fáj, ott pedig feszítéskor az is nagyon fent már majdnem a fenekemben érzem a fájdalmat emellett ha mozgatom a lábam fent a csípőm ropog/kattog és a combom is meg a térden de ez mint csak a jobb oldalon. Még régebben megállapították hogy 1.5cm el rövidebb ez a lábam! Én azt szeretném kérdezni hogy miért lehet ez? Régóta sportolok (focizok) Ez a "sérülés" 1éve tart Kérem segítsen voltam már rengeteg orvosnál volt MR, röntgen, ultrahang, minden volt és azt mondták még januárban hogy részleges izomszakadásom volt és utoljára hogy pihenjek vele szerintem ezzel nem kell pihenni mert már eleget pihentem már. Megköszönném a segítségét

        Dr. Bogdán Aurél válasza a combfájdalom témában

        Vizsgálat nélkül nem tudok megfelelő választ adni. Elmondása alapján lég összetett az Ön helyzete. Az a tény, hogy 1,5 cm-el rövidebb az egyik lába, már okozhatja a panaszt, főleg, ha ez nincs korrigálva emeléssel a cipőjében. Ez gerincferdülést, izom, csont elváltozást okozhat Önnek. A leírása alapján már minden vizsgálaton átesett, ami szóba jön, ez alapján el kellett volna tudni dönteni, hogy mi a baja. Lehet, hogy nem minden esetben járt a megfelelő orvosnál. Ha ténylegesen részleges izomszakadása volt, annak már régen meg kellett volna gyógyulnia. Én azt tanácsolom, ha még nem járt egyetemi klinikán a panaszával, akkor szedjen Össze minden korábbi dokumentációt és keresse fel az Önhöz legközelebb eső egyetemi ortopédiát (Budapest, Debrecen, Szeged, Pécs). Ezeken a klinikákon vannak elvileg a legmagasabban képzett személyek, hátha Ők megoldást találnak problémájára!


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2010. december 14., 20:34; Megválaszolva: 2010. december 17., 23:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: