• Vállműtét

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Köszönöm válaszát! Mivel azóta sem javul a vállam állapota( homeopatiás injekció kúrával kezelem: Traumeel +Zeel), ezért azt gondolom, a műtétes megoldást választom. Kérem, ha Ön tud megbízható szakorvost erre a műtétre, szívesen felkeresném, mivel én nem tudom, kihez forduljak e bajommal. Lehet akár magánklinikai megoldás is, lényeg, hogy a legjobb szakembert szeretném, ha műtené a vállamat. Köszönettel!

        Dr. Bogdán Aurél válasza a vállműtét témában

        Ahhoz, hogy ajánlani tudjak egy jó szakembert a közelében, tudnom kellene, hogy hol lakik, illetve néhány pontban írja már le ismét milyen panasza volt a vállával, mert a sok kérdező minden levelére nem tudok visszaemlékezni!


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2010. december 14., 09:40; Megválaszolva: 2010. december 17., 22:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: