• Csontfájdalom?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T. Weborvos! Sajnos van egy visszatérő herpesz problémám ami főleg a nemiszervem környékén jön elő. Utoljára a farom ülőrészén volt. Azóta mintha ettől lenne szinte, időnként fáj a farcsontom. És egyre több ponton fájnak a csontjaim. Időnként beleszúrkál vagy szaggatva belehasogat, és amilyen gyorsan előjön úgy el is múlik. Aztán máshol fáj. A gerincemben is érzek egyfajta nyomó fájdalmat, és a bal lábujjaim el vannak zsibbadva hónapok óta. Szeretném megtudni, hogy a herpeszvírus okozhat-e ilyen jellegű fájdalmakat, és hogy milyen vizsgálat mutatja ezt ki, mert a háziorvos nem hisz nekem. És az is érdekelne hogy mivel gyógyítható esetleg természetes gyógymóddal is netán. Köszönettel, Éva

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a Csontfajdalom témában

        Tisztelt KÉrdező! Lehetséges, hogy a herpesvírus okoz kisugárzó fájdalmat, de nem biztos, hogy az Ön panaszai ezzel vannak összefüggésben. Speciális vizsgálat nincs a kimutatásra, azonban vannak, dolgok, amelyek alapján el lehet különíteni, illetve mindenképpen ki kell zárni egyéb eltéréseket. A vírus okozta fájdalom erős, inkább égő jellegű, nem mozgással van összefüggésben. Ha a farkcsigolya, vagy a gerinc egyéb eltérése okozza a fájdalmat, akkor az általában csak bizonyos testhelyzetekben jelentkezik. Keresen fel egy reumatológiai rendelést.


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia

        Kérdés: 2010. november 17., 21:20; Megválaszolva: 2010. november 21., 13:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: