• Mitől fáj az oldalam a bordák tájékán, ha megmozdulok?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Fáj a bal oldalam, az alsó bordák tájékán, ha megmozdulok. Amikor megmozdulok, belenyilall a fájdalom, mintha belülről megszúrna valami. Kívülről nem látszik semmi. Csak ötleteim vannak, hogy mi lehet esetleg kapcsolatban vele. Az elmúlt pár hónapban sokszor vittem magammal a laptopot, oldaltáskában és nehéz volt. Illetve egyébként is oldaltáskát hordok, ami szintén van, hogy nehéz. És csak, hogy mindent említsek, ami esetleg fontos lehet, nemrég meg voltam fázva, aminek a végén több, mint egy hétig nagyon köhögtem. Akkortájt kezdődött a fájdalom, csak akkor még csak kicsit fájt és gondoltam majd elmúlik, de ma elkezdett rettenetesen fájni. (Mivel nem ismerem még az oldalt és nem tudom, később lehet.e reagálni a válaszra, most mondanám el, hogy arra a válaszra, hogy menjek el orvoshoz, a következőt reagálnám: Természetesen el fogok menni orvoshoz, csak ma már nincs erre lehetőségem. Másrészt külföldön vagyok és úgy gondoltam magyarul jobban le tudom írni a problémám, mint idegen nyelven és ezért nem hagyom ki azt a lehetőséget sem, hogy itt megkérdezem.)

        Dr. Csuth Ágnes válasza a mozgásszervi panasz témában

        Tisztelt Kérdező! Pontosan leírja, hogy több ok is szóba jön. Lehet egy mellhártyagyulladás következménye is, de legvalószínűbb a fizikai terhelés. Próbálja meg a másik oldalt hordani a táskát és helyileg alkalmazzon gyulladáscsökkentő krémet. Amennyiben nem javul valóban szükséges a fizikális vizsgálat.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. november 15., 22:16; Megválaszolva: 2010. november 22., 09:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: