• Kibírhatatlan

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        már most ezt már nem birom tovább, senki nem segit rajtam ,sirva járok dolgozni ,mert egyszerűen olyan fájdalmam van meg szédülésérzetem hogy már kibirhatatlan.néha már feladom és várom hogy elájuljak hátha történik valami .lehet hogy ezeket a tüneteket a nyaki gerinc csinálja de nem hiszem hogy igy kell élnem .TOrnáztatni nem tudom annyira kötött meg recseg.Érdekes módon nekem nem a karom fáj hanem mindkét lábam főleg a combom és a nyakam illetve a hátam .Úgy érzem nyomja nyelőcsövemet is mert nyelési nehézségem van. kérem segitsenek valahogy .Nagyon szédülök és már egyszerűen nincs életem csak feküdnék mert még úgy elviselhető.Itt nem számithatok segitségre .köszönöm

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a nyaki fájdalom témában

        Tisztelt Kérdező! nem tartom valószínűnek, hogy 34 évesen a nyaki gerinc eltérési okozzák ezeket a súlyos szédüléses panaszait. Mindenképpen szükséges egy fül-orr-gégészeti, illetve egy ideggyógyászati vizsgálat, hogy kiderítsék, mi a gond. Leggyakrabban vírusfertőzés után marad vissza az egyensúlyérzékelő szerv károsodása miatt a szédülés.


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia

        Kérdés: 2010. november 12., 19:55; Megválaszolva: 2010. november 19., 16:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: